Kontakt os
Kontakt os
Læs om Klub Zangenberg
Tilmeld nyhedsbrev
Forside

Hjælp os

I hjertet af København ligger Zangenbergs Teater. Et lille børneteater med mere end 20.000 skolebørn og familier på besøg hvert år. Men måske ikke så meget længere?

 

Københavns Kommune har valgt at Zangenbergs Teater ikke længere skal være en del at lille storby teater-ordningen, hvilket betyder at Zangenbergs Teater har eksisteret helt uden offentlig støtte siden april 2016.

For os er det et fuldstændigt uforståeligt greb, der ikke kun trækker tæppet ud under teatrets økonomi, men også på sigt vil have betydning for børnene, der får deres første teater- og kulturoplevelse her hos os. Vi synes, det er vigtigt, at København fortsat er en by med fokus på børn og deres kulturoplevelser, og vi vil virkeligt gerne fortsætte med at levere teater af høj kunstnerisk kvalitet til vores mindste borgere og deres familier!

 

Derfor har vi startet en crowd funding på Booomerang.dk, hvor det er muligt at støtte os! Vi sætter pris på alle donationer, for det er ikke kun beløbet, der har betydning, men også det signal det sender til politikerne, når befolkningen støtter op om Zangenbergs fortsatte overlevelse!

 

Du kan støtte os HER

 

Eller gøre en donation via mobilepay på nummeret 90938, mærk venligst din betaling med "STØT", for bogholderiets skyld.

 

Eller hvis du lige er i nabolaget er du velkommen til at komme forbi og smidde en skilling i vores Støtteterrin, og så fortæller vi gerne mere om vores situation!