Kontakt os
Kontakt os
Læs om Klub Zangenberg
Tilmeld nyhedsbrev
Forside > Om Zangenbergs Teater > Om Zangenbergs Teater

Om Zangenbergs Teater

Zangenbergs Teater er et børne- og familieteater med 36 års erfaring i at producere underholdende og eventyrligt teater på et højt professionelt niveau og helt i øjenhøjde med sit publikum.

T
eatrets ambition er at belyse den nutidige virkelighed i eventyrlige og fantasibefordrende forestillinger. Vi ønsker at udfordre og kilde fantasien og forene den genkendelige verden med magiens univers.
Vi mener i øvrigt, at det er vigtigt, at vore forestillinger også appellerer til det ledsagende voksenpublikum. Alle skal have noget med hjem fra Zangenbergs Teater, men ikke nødvendigvis det samme.

Vi vil fortsat arbejde hårdt på at flytte grænserne for hvad der er muligt for et lille børneteater som vores, og til stadighed udvikle visionære og vedkommende forestillinger, med hjertet i livet. 

Zangenbergs Teater er, for andet år i træk, nomineret som "Bedste børneteater i byen" af "Børn i byen". Vi var i 2011 nomineret til "Byens Bedste Børneoplevelse" af AOK. Vi har været nomineret til Københavnerprisen som det bedste teater i København, og i 2004 modtog vi en Reumert for årets bedste danske børneforestilling med ordene: Dansk børneteater i særklasse.