top of page
Banana Mønster

Det Praktiske

Skal du afsted til Zangenbergs Teater med en større gruppe børn, er der flere ting der er godt at vide inden afgang. Vi vil herinde gøre alt hvad vi kan for at en tur i teatret bliver en dejlig oplevelse for alle.

_MG_8850.jpg

Billetbestilling til skoler og institutioner.  

Det er vores erfaring, at det er lettere for skoler og institutioner at ringe ind til billetkontoret for at booke billetter. Der er ofte spørgsmål, som vi nemt kan svare på eller praktiske informationer, vi kan give dig. Hvis du kommer fra en offentlig institution og betaler via EAN-nummer, så skal du ringe ind og booke billetter.

Du kan også bestille dine billetter selv via teaterbilletter.dk. 

Faciliteter

(Ikke muligt på grund af Covid-19)

Zangenbergs Teater har en hyggelig lille café, hvor op til 60 børn kan få lov til at sidde og spise medbragt frokost eller snacks, MEN dette er kun muligt efter dagens sidste forestilling, da vi ikke kan have spisende gæster og næste forestillings publikum i caféen på samme tid. Du skal kontakte teatret og booke spiseplads på forhånd, ellers kan du ikke regne med, at der er plads. Cafeen lukker en halv time efter forestillingen slutter.

Kom ikke i al for god tid (og heller ikke for sent)

I hverdagene er der ikke lang tid mellem forestillingerne. Det betyder at vi først kan lukke gæste ind til dagens anden forestilling, når alle fra den første forestilling er gået. Det er ligeledes ikke muligt at vente i Caféen under en forestilling. Derfor opfordrer vi jer til at komme TIDLIGST en halv time før forestillingen  starter og senest 10 minutter før. Skulle det passe sådan, at I er her lidt før henviser vi til Nina Bangs Plads, hvor der er mulighed for at sidde (40 m fra teatret), eller den store legeplads på Hauser Plads (200 m fra teatret). Skulle I blive forsinkede er det rigtigt godt at ringe til os så hurtigt som muligt, så har vi måske mulighed for at vente lidt med at starte forestillingen. Når forestillingen er startet, kan man ikke forvente at blive lukket ind. 

Pris

Med Ung Gruppe Ordningen er det muligt for os, at sælge jer billetter til kun 40,00 kr. pr. stk.

En ung gruppe består af mindst seks personer under 25 år,

Ombooking

Skulle det af en eller anden grund blive nødvendigt hjælper vi gerne. Du kan ombooke op til en uge før forestillingen uden beregning. 

bottom of page