Finn og de Fem Fajl

2. - 24. feb. 2019

Varighed: Ca 55 min.
En ungdomsforestilling

Finn har svært ved at finde ud af, hvem han er. De andre i skolen er gode til alt det, som Finn har svært ved. Matematik er ikke lige ham, men det er dansk heller ikke. Og så er der også lige hans klassekammerat Naiomi, der giver Finn svært ved at finde de rigtige ord at få sagt. Til gengæld er Finn skide god til at tegne – men det kan man ikke leve af, siger hans mor.

Forestillingen “Finn og de fem fajl” er en visuel, musikalsk og legende coming of age-forestilling, hvor tegner og kunster Jakob Tolstrups live-illustrationer, musikken af Simon Muschinky (When Saints Go Machine), skuespiller Emil Blak Olsens mange karakterer og en helvedes masse looppedaler, skaber forestillingen.

Dramatiker: Magnus Iuel Berg
Instruktør: Niels Erling
Skuespiller: Emil Blak Olsen
Live Illustrator: Jakob Tolstrup
Musiker: Simon Muschinsky
Producent: Zangenbergs Teater

Kender du typen

Karakterer fra Finns forunderlige verden

ADAM

DEN BEDSTEVEN

Denne flotte fyr hedder Adam og han er Finns gode ven. Adam støtter Finn og kommer med gode råd. Som en vaskeægte kammerat gør.

“Prøv at høre, jeg mener det, du skal ikke være bekymret, Finn. Man kan sagtens leve af, at tegne. Bare skid hul i det hele, så skal det hele nok gå. Og når man nu taler om at skide, såååå…"

MOR

MOREN

"Mor havde nu fast besluttet, at hendes søn aldrig skulle falde i den fælde der hedder kunst, eller ufaglært arbejde, så Finn skulle have en rigtig uddannelse og ikke begå de samme fejl som hende. Han skulle lave sine lektier og få gode karakterer. "

SAMSON

KLASSELÆREN

Finns klasselærer, Samson, er en stærk mand - slut 40 - sølvræv med sølvkæde om halsen og to funklende vielsesringe, én på hver hånd.

“Stil dig bag ved mig. Kig din mor i øjnene. Hvorfor er hun skuffet over dig? Fordi du ikke tager dig sammen, Finn. Fordi du spilder dit potentiale. Vil du ikke blive til noget?”

GERT/GERD

BILLEDKUNSTLÆREN

Det her er Gerd som er Finns billedkunstlærer - grå, lille mus med briller - mand, kvinde, hvem ved?

“Du må forstå, at jeg gør det her for dit eget bedste, Finn. Du har så meget saft i dig, men hvis ikke jeg presser dig som en citron, så kommer det jo aldrig ud”​

presse

Tidligere sæsoner

Samarbejds-

partnere

støtter

Zangenbergs Teater

33 14 50 05

Pilestræde 55A
1112 København K

©2019 by Zangenbergs Teater