Finn og de Fem Fajl

5. - 8. nov. 2019

En ungdomsforestilling

Varighed: Ca 55 min.

Nu får du igen muligheden for at fajle, fucke op og rejse dig igen sammen med Finn og hans fantastiske fortælling. 

 

Zangenbergs Teater holder re-premiere på vores prisvindende egenproduktion

I en elegant visuel indpakning af live-illustrationer og overskuds-skuespil leverer forestillingen ‘Finn og de fem fajl’ et moderne anslag om en drengs forsøg på at finde den rette hylde. I en folkeskole hvor matematik og dansk er vigtigere end at være god til at tegne, og ordene svære at finde når Naoimi fra klassen dukker op.


I en verden hvor mor har travlt med at løfte pegefingeren og de voksne forvandler sig til vrøvlende kæmpefrøer der ikke hører efter.

Finn fejler sig gennem livet, små og store fejl, og ikke mindst de fejl, som viser sig at resultere i det helt rigtige. En coming-of-age forestilling for alle over 11.

Dramatiker: Magnus Iuel Berg
Instruktør: Niels Erling
Skuespiller: Emil Blak Olsen
Live Illustrator: Jakob Tolstrup
Musiker: Simon Muschinsky
Producent: Zangenbergs Teater

Kender du typen

Karakterer fra Finns forunderlige verden

ADAM

DEN BEDSTEVEN

Denne flotte fyr hedder Adam og han er Finns gode ven. Adam støtter Finn og kommer med gode råd. Som en vaskeægte kammerat gør.

“Prøv at høre, jeg mener det, du skal ikke være bekymret, Finn. Man kan sagtens leve af, at tegne. Bare skid hul i det hele, så skal det hele nok gå. Og når man nu taler om at skide, såååå…"

MOR

MOREN

"Mor havde nu fast besluttet, at hendes søn aldrig skulle falde i den fælde der hedder kunst, eller ufaglært arbejde, så Finn skulle have en rigtig uddannelse og ikke begå de samme fejl som hende. Han skulle lave sine lektier og få gode karakterer. "

SAMSON

KLASSELÆREN

Finns klasselærer, Samson, er en stærk mand - slut 40 - sølvræv med sølvkæde om halsen og to funklende vielsesringe, én på hver hånd.

“Stil dig bag ved mig. Kig din mor i øjnene. Hvorfor er hun skuffet over dig? Fordi du ikke tager dig sammen, Finn. Fordi du spilder dit potentiale. Vil du ikke blive til noget?”

GERT/GERD

BILLEDKUNSTLÆREN

Det her er Gerd som er Finns billedkunstlærer - grå, lille mus med briller - mand, kvinde, hvem ved?

“Du må forstå, at jeg gør det her for dit eget bedste, Finn. Du har så meget saft i dig, men hvis ikke jeg presser dig som en citron, så kommer det jo aldrig ud”​

presse

Tidligere sæsoner

Samarbejds-

partnere

støtter

Zangenbergs Teater

33 14 50 05

Pilestræde 55A
1112 København K

©2019 by Zangenbergs Teater