hvaskerder_zangenberg_højformat_750x1060

Grafisk Design: Anders Meldgaard

Medvirkende: Sisse Gram de Fries og Søren Hauch-Fausbøll

Lysdesign: Sebastian Just

Hvad' Sker Der?

D. 18. og 20., 21. marts

Fra 6 år og op

Varighed ca. 50 min. 

Hva’ sker der?!

En interaktiv, improviseret forestilling 

om alt mellem fantasi og magi… 

ja, alt på nær hullerne i en si.

 

Søren og Sisse spørger: HVA’ SKER DER?! og med ét fingerknips forvandles publikum til medforfattere af dagens improviserede, interaktive forestilling. 

 

Skal vi spille inde i din drøm? 

Skal vi til Grønland og lede efter den tykke sæl? 

Skal vi hjem i bedstemors stue og smage på hendes hjemmelavede kirsebærbudding?

Skal vi starte i helikopteren og springe ned i junglen? 

 

Kom med til børneforestillingen, som har premiere hver gang, den spiller. Alt skabes i nuet og derefter aldrig igen. Alt hvad der kan være inde i fantasien- kan eksistere i forestillingens fortælling. 

 

Sisse og Søren er et godt makkerpar, når det kommer til børneteater og improvisation. De har begge to sat improvisation på danmarkskortet på hver deres måde.

Søren Hauch-Fausbøll er skuespiller og komiker og har lavet børneteater siden 1978. Han har gennem årene vundet en gul, blød plads i vores hjerter, som Bamse fra Bamses Billedbog og har fået børn til at grine, undres og spørge i ”Bamses Julerejse”, ”Cirkus Summarum”, ”Sikke et Cirkus” og et utal af andre shows, forestillinger og tv-programmer. I 2003 improviserede Søren historier for børn i DR’s børneprogram ”Pling Bing”, hvilket han glæder sig til at tage op på scenen i en anno 2020-udgave. Derudover har Søren også arbejdet intensivt med improvisationens kunst, da han optrådte med gruppen, ”Hatten Rundt” og vandt “De Nordiske Mesterskaber” i teatersport hele 3 gange.

 

Sisse Gram de Fries er skuespiller og har vundet to danmarksmesterskaber i improvisation og stiftet impro-gruppen, ”Den Lalleglade Brigade”. Hun har arbejdet professionelt med improvisation i over 10 år med alt fra improviserede teaterforestillinger til musicalopsætninger. Sisse har brugt improvisationen i roller på DR Ramasjang, DR Ultra og i forskellige tv-programmer på TV2. Senest har Sisse spillet den fortabte og klodsede toast i børneforestillingen, ”Toasten der bare ville danse”, hvor hun blandt andet trak på sine erfaringer fra sin tid som cirkusartist. Sisse har studeret improvisation på ”Second City Academy” i Chicago og arbejder i dag som både skuespiller, komiker og radiovært.