top of page

PRESSEMATERIALE ”FØLG FAMILIEN #SPONSORERET”

Ny ungdomsforestilling går bag om influencerlivet og skjult reklame.

”Følg Familien #Sponsoreret” finder sted i et magisk YouTube-univers hjemme hos en SoMe-familie, hvor alt er glitrende perfekt – lige indtil en uventet idé begynder at slå rødder hos et af børnene. Log med ind i denne lyserøde Sci-Fi farce.

Kameraerne er med overalt i et lyserødt YouTube-liv, når Mor jagter snap-moments og demonstrerer hundetandpastaens mirakler, når Far får en awakening og tilbyder kurser i at tage ansvar og når 11 årige Line Sabrine promoverer skønhedsprodukter.

Men storesøster Sascha Fie har ikke lyst til at være med. Hun vil bare gerne have ro og tid til at dyrke og studere naturen.

En ny virkelighed begynder at spire inde på børneværelset. Naturen møder teknologien, og kobberledninger springer ud som en blomstrende Cyborg-have, der begynder at influerere Familiens liv.

Med en hæsblæsende fart, inspireret af sociale medier som Instagram, YouTube og TikTok, buldrer Familien derud af i ”dit feed” i flere absurde ”SoMe” situationer i jagten på likes og followers.

Forestillingen ”Følg Familien #Sponsoreret” er udviklet i samarbejde med unge i alderen 11-14 år og stiller skarpt på influencerkultur og markedsføring på sociale medier.

Fakta:

Billetter: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/sponsoreret/

Spilleperiode: 23. september – 17. oktober

Aldersgrænse: Fra 11 år

Kreditering: Illustrationer: Vibeke Rask / Foto: Rebel Photography

Forestillingen er støttet af: 

 

Medvirkende: Mathilde Eusebius Olhoff-Jakobsen, Christoffer Hvidberg Rønje og Hanin Georgis

Instruktør: Petra Adlerberth-Wik

Scenograf: Rebekka Bentzen

Dramatiker: Zara Palmquist

Lysdesign: Morten Hembo

Afvikler: Rune Barkholt-Spangsbo

Producent: Zangenbergs Teater

SKF_logo_red_RGB.png
Spar-Nord-Fonden-Logo-Sort.png

Download tekst her 

bottom of page