top of page
Banana Mønster

Skolesamarbejder og Åben Skole

Zangenbergs Tetear har adskillige forskellige samarbejder med skoler i København. Kunne du tænke dig at give dine elever en anderledes læringsoplevelse, eller er du på jagt efter billetter gennem Åben Skole, kan du læse mere her.

Faerdigpakket School Supply Kits

Åben Zangenbergs Teater

Næsten nok til alle!

De fleste sæsoner har vi mulighed for at udbyde billetter gratis til skoler og institutioner i Københavns Kommune gennem Åben Skole og Åben Dagtilbud. For at flest muligt får glæde af disse billetter, har vi begrænset dem lidt, sådan at én klasse kan få 20 billetter, og derefter kan købe de resterende til 40 kr. pr. stk. 

Nedenfor kan du se, hvilke forestillinger vi har gratisbilletter til i år.

OBS! Desvære er disse tilbud kun til skoler og institutioner i Københavns Kommune og kun så længe, der er billetter tilbage i ordningen.

_MG_7270.jpg
marsmand-foto-1.jpg
MA_4715aaaa-Stor.jpg
bust3.png
Når_jeg_lukker_øjnene_-_Gazart_-_Foto_Sø
IMG-2854.JPG
Stresspølsen_billede.jpg
God.jul.cirkeline7.jpg
28_Søren Mølstrøm - skolemalerier - web7
Straeber_maerkvark_PerMortenAbrahamsen_8
img_2944.jpg
Banana Mønster
238.jpg

Skolesamarbejder

En undervisnings oplevelse med fantasi i!

Vi sammensætter og skræddersyr gerne særlige undervisningsforløb til dig og dine elever. Ofte er det muligt at søge tilskud hos din kommune til at betale for et forløb, og vi hjælper gerne med ansøgning og udformning. Et forløb kan være en enkelt dag i forbindelse med en forestilling i alligevel skal se, eller det kan være et længere forløb over en uge en måned eller et år. Det er op til dig. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad du kunne tænke dig og hvad vi kan tilbyde.

bottom of page